luni, 19 mai 2008

Ana Pasti

Ana Pasti este actrita la Spice Club. Desi a terminat facultatea de teatru ca sefa de promotie in 2001 (intrucat a investit sume fabuloase de bani in meditatii pe parcursul studentiei - cine ar fi crezut ca studentii mai merg la meditatii...), nu a reusit sa se angajeze la un teatru serios, caci, dupa cum ea insasi a marturisit in repetate randuri, regizorii isi aleg actritele doar in functie de favoruri sexuale. Fata morala, alegandu-si partenerii la stopuri sau luandu-se la intrecere cu sine insasi cati barbati poate agata in Mall, Ana Pasti, desigur, nu a acceptat nici un compromis legat de cariera sa. Finalmente, si-a facut un prieten, baiat serios, om de afaceri. Si ca sa inchida toate gurile rele care susoteau "vai, dar Ana de ani de zile nu lucreaza", fata noastra cea desteapta si talentata a inceput sa presteze in clubul mai sus mentionat, proprietate e prietenului sau. Astfel, a participat la frumoase concursuri karaoke pentru amatori la care a iesit pe locul doi sau, impreuna cu cativa colegi, silabiseste poezii fara legatura intre ele, reunite insa sub aceeasi tema, in fiecare seara de marti.
Ana este, de asemenea, o fata simpatica inconjurata de multi prieteni. Ii invita in fiecare an la ziua ei, servindu-i cu apa plata, bere la halba si cafea (orice altceva ar cere invitatii, barmanii raspunzandu-le politicos: "asta seara nu servim") in timp ce ea se preumbla printre ei ca o zana, adevarat mai urata si grasuta, dar n-or fi toate Andreea Marin, primindu-si cadourile (in prealabil a avut grija sa trimita invitatiilor lungi liste cu cadourile dorite, cele mai ieftine dintre acestea costand acum doi ani 600.000, oricum, mult deasupra pretului oricarei cantitati de apa plata pe care o poate bea cineva nu intr-o seara, ci intr-o intreaga saptamana).
La randul ei, Ana nu isi uita niciodata prietenii si le onoreaza toate invitatiile. Acum doi ani, saracuta de ea, a mers pana la Ploiesti la nunta unei prietene si, chiar daca nunta era una cu dar in bani, Ana a fost originala ca de obicei, si le-a facut cadou tinerilor casatoriti un frumos aspirator folosit si stricat. Un an mai tarziu, a facut efortul de a participa la nunta unui fost coleg de liceu, si desi si-a facut griji nenumarate inainte de nunta, sunand mirii si intrebandu-i ce meniu au la nunta, ca sa stie si ea daca poate manca ceva sau trebuie sa vina cu pachatele de acasa, si-a luat totusi inima in dinti si a venit la nunta, insotita de prietenul ei. Se pare ca mancarea nu a fost atat de rea pana la urma, caci si-a umplut de mai multe ori farfuria. Ce mai conteaza ca se facea mereu ca uita numele miresei? Ce mai conteaza ca ii tot lua peste picior pe ceilalti invitati, povestindu-le ce mare actrita e ea? Ana Pasti si-a dovedit inca o data marinimia si sufletul generos: le-a lasat mirilor cadou niste prosoape!
Ma intreb si eu asa: la onomastica o fi ducand servetele uzate?

11 comentarii:

Anonim spunea...

REAL MONEY! ONE CLICK AWAY! IT WORTH TRYING!! BE YOUR OWN BOSS! REAL, HONEST BUSINESS! http://bux.to/?r=cdold

Anonim spunea...

Buna ziua in primul rand. Stiu ca scriu dupa doi ani de la publicare, dar niciodata nu e prea tarziu sa dau dreptate cuiva care a scris exact ce trebuie despre Ana Pasti. Felicitari! Intamplator am dat peste articol...m-a amuzat copios. Bravo!!! Ai cea mai mare dreptate!

Anonim spunea...

aaaaaa...sunteti cu capul. o cunosc pe fata asta si este un om normal. fara fite si alti gargauni in cap. ce vreti sa ii reprosati? ca are parinti cu super functii? ca e bogata? ... mai bine scriati ca nu e super frumusete si va credeam. asa...rautati. maxime.

Anonim spunea...

pai daca e bogata, de ce puii mei se duce la nunti cu aspiratoare stricate cadou si traieste de pe urma prietenilor?
pe bogdanel l-a mancat de bani cativa ani de zile si pe la spate umbla dupa altii cu scuza ca vezi doamne, prietenul e ocupat si ma fute doar de trei ori pe saptamana!
=))

Anonim spunea...

clar. esti una care este moarta dupa acest bogdanel despre care am auzit ca e cam...intr-o ureche. pai...pastreaza-l sanatoasa. pasti nu mai este de mult timp cu nebunul. o doare undeva de el. partea trista e ca tu ai ramas cu gandul la ceva ce a fost. dusmanesti o fata care nici macar nu se sinchiseste sa-ti raspunda si rade de ce ai scris mai sus. mi-e mila de tine. viata merge inainte. e prea scurta sa suferi atat de mult dupa o p...Scuze pentru limbaj.

Anonim spunea...

Mai Ano, nu te mai da anonima aici ca doar tu esti vedeta! =))
Te doare pe tine undeva de Bogdan, ca doar de asta te duceai cu oricine iti facea semnul la stop (ca tu, de, chiar sufereai dupa p...), dar de banii lui te doare la portofel, caci dupa ce ti-a facut geamantanul munca de secretara te-a mancat, actrito =))
Btw, la facultatea aia de teatru pe care degeaba ai facut-o, nu te puneau sa mai citesti cate o carte din cand in cand? Intreb si eu asa, din curiozitate, ca numai la strabunica am mai mai auzit termenul de "a dusmani" dar de ea era femeie simpla de la tara...

Anonim spunea...

Stimata doamna,
nu sunt Ana. Ana este un nume frumos. Mi-ar placea sa ma cheme asa. Eu sunt Vera Neagu. Si am fost in ATF. Nu la actorie dar stiu cat talent are Pasti. Are! Faza cu stopul e cunoscuta de foarte putini oameni. Asta ma face sa cred ca esti o *prietena*. Halal prietena. Daca nu esti prietena cu ea inseamna ca ai aceasta informatie de la Bogdan. Si asta inseamna ca am banuit bine: esti una indragostita si suferinda dupa el.In ambele cazuri...nu iesi prea bine.
*a dusmani* este o expresie uzuala in Romania si nu se foloseste doar la tara. Eu am crescut la tara pana la 7 ani, am bunici tarani si sunt foarte mandra de asta. Probabil esti o *doamna de la oras* care a uitat ca toti romanii provin de la...tara. Si in acest caz mi-e mila de tine. Inseamna ca ti-e rusine cu bunica ta. Cat de rea si mizerabila poti sa fii ca sa te crezi superioara bunicii tale doar pentru ca ea *vorbeste arhaic*. Sa-ti fie rusine orasanca sarita din opinci in pantofi cu toc! Pot sa vorbesc doar in neologisme daca doresti. Pregatirea mea profesionala imi permite sa fac asta. Dar de ce sa stric orzul pe gaste?
Din acest moment, oricine esti, conversatia dintre noi a luat sfarsit. Daca ai o parere atat de proasta despre bunica ta, eu nu am ce sa comunic cu tine. Du-te la oglinda si trage-ti doua palme. Poate iti pierzi aureola de pseudo intelectuala.

Anonim spunea...

Mai, femeie lasa-te dracu de prostii!
Oricat de tampita ai fi, tot trebuie sa stii ca "nu provenim toti de la tara". si, nu, a dusmani nu este o expresie uzuala. Si cat de tampita esti sa ma acuzi ca am o parere proasta despre bunica-mea? Asa netezi ai creierii de ti se pare musai ca inseamna ceva rau cand spui despre cineva "femeie simpla de la tara"? Du-te tu sa iti tragi cateva palme, poate iti functioneaza mai bine neruonii si sinapasele apoi, cine stie!
Cat despre vaca aia bolanda, eu m-am saturat pe bune de "talentele" astea care raman ascunse. O grasa urata care o da curvarasia afara din casa, ca de , asa e mai interesanta, asa sunt artistii, nu? iar talentul ala despre care vorbesti ramane ascuns bine sub presul de la usii si proasta dracu alearga toata facultatea din meditator in meditator! halal talent!
mi se pare insa absolut fascinanta gandirea ta de proasta sublima, la randul ei: tu chiar iti inchipui ca toata lumea e ca voi si moare dupa pula? chiar iti inchipui ca nu iti poti da seama cate parale face cineva decat daca te intereseaza un barbat? chiar iti inchipui ca trebuie sa fiu musai femeie ca sa imi dau seama cand vad o curva proasta? chiar trebuie sa fiu femeie si sa imi placa de bogdan ca sa stiu ca Ana Pasti e o taratura de doi lei, cara se duce cu barbati la stop, se duce cu barbati in mall, doar doar i-or face semnul?
Ana Pasti, Vera Neagu, sau dracu cum te-o mai fi chemand, nu valorezi nici cat doua cepe degerate!

Pavel Barsan spunea...

VARIANTA LUNGA ar fi sa ma cobor si eu la sub-limbajul si tonul cvasi-ironic de pe aici, sa demontez asa-zisele argumente unul cate unul, si sa raspund insultelor intr-un mod ce ar face pe oricine sa roseasca. Dar nu am nici energie, nici motivatie, nici timp pentru asemenea treburi meschinutze... In plus, spre deosebire de cei de pe aici, eu sunt un om civilizat. Normal, doar fac parte din anturajul Anei... Ceea ce ne aduce la VARIANTA SCURTA: Ana Pasti este o minune de om, de o generozitate iesita din comun si cu un mod extrem de charismatic de a se raporta la orice situatie cu un simt al masurii innascut... Nu are rost sa insir aici toate calitatile ei, care sunt nenumarate, dar voi mai aminti doar feminitatea ei calda, personalitatea ei ferma, dar charmanta, si faptul ca este o actrita foarte talentata, cu totul speciala, plina de farmec si de bun simt scenic, si care, fiind atat de feminina pe scena(cu tot ce-nseamna asta), il face pe spectator sa o indrageasca din prima clipa in care intra in scena... Dar cea mai mare calitate a ei e faptul ca se muleaza perfect pe sufletul meu!... :) Deci, da, e posibil sa fiu si un pic subiectiv, dar cum ar putea fi altfel cineva cand vorbeste despre Ana?... Nu pot decat sa imi para rau pentru voi ca nu ati simtit vreodata grija materna a Anei revarsandu-se asupra voastra... Eu am simtit-o, si credeti-ma, odata ce simti asta, nu prea iti mai raman multe lucruri pe care sa le doresti de la viata... Ana, Draga mea, te rog sa uiti ce scrie pe acest blog... Chiar nu conteaza!...
P.S.: In incheiere, iata o melodie care rezuma ceea ce simt eu pentru Ana. Poate in loc de ce am scris mai sus trebuia sa dau doar link-ul asta... http://www.youtube.com/watch?v=rWGG6MdGdlg Sper sa va mai indulceasca sufletele voastre, ca se pare ca ati cam avea nevoie... Sa v-ajute Dumnezeu sa va gasiti linistea!

Anonim spunea...

Ha-Ha-Ha! In sfarsit, cineva spune adevarul despre Ana Pasti!
Bravo domnul "Pe Bune" sau cum te-o chema pe dumneata!
Asa m-am saturat de fufele astea proaste care isi plimba dosul cat caruta pline de sclifosenie de colo pana colo, sar cu pizda in cate unul (saraca Ana Pasti, a sarit pana si in pakistanezi) iar apoi fac pe actritele lui peste prajit, balbaind poezii prin baruri, spre disprerarea audientei plictisite.
Din pacate, sunt mult mai multe fatuci din astea de cat ne place noua sa credem!

Mariuca spunea...

Bai, mie numai ideea de a ma duce cu unul agatat la intersctie sau in mall imi face asa o sila...
Btw, cat de urata si botoasa tre sa fii sa faci concurs cu cati te duci intr-un weekend ca sa iti creasca self-istimuuu? Aaa?